Naar boven

Mona Lisa

Mona Lisa

Mona Lisa is één van de topmerken die we hebben. De broeken zijn binnen onze collectie een vaste waarde. De Mona Lisa Beate , Bella, Babsi zijn voorbeelden van bestsellers die we online aanbieden van Mona Lisa. Maar zoals je hieronder zult zien zijn de bovenstukken van Mona Lisa ook geweldig. Zowel in kwaliteit als in ontwerp.

Mona Lisa, een van de modieuze merken bij MaatjeMeer met comfortabele plussize fashion. Dit merk beschikt voornamelijk over vele soorten prachtige broeken in maten 42 tot en met 56. De bovenkleding is echter niet te vergeten. De bovenkleding is ook zowel in ontwerp als kwaliteit, geweldig. Zo voel jij je mooi en comfortabel in je kleding en kun je vol zelfvertrouwen over straat.

Mona Lisa dameskleding

Plussize kleding voor jou, prachtige pantalons met mooie stoffen. De kleding van Mona Lisa is het gehele jaar te dragen. De pantalons beschikken over een elastische tailleband, een kleine split in de zijnaad en zakjes aan de voorkant. De verschillende pantalons kunnen door diverse figuren gedragen worden. De ene broek is geschikter voor de dames met een iets steviger bovenbeen en de andere voor dames met een normaal of slanker bovenbeen. De pantalons zijn afgestemd op verschillende figuren zodat er altijd een voor u tussen zit. De bovenkleding bestaat ook uit diverse modellen en designs. De plussize kleding is gemaakt om elke dag te dragen en je fijn in te voelen.

Plussize mode voor jou

Mona Lisa biedt vele bestsellers aan, de Beate , Bella & Babsi zijn voorbeelden hiervan. Kies uit verschillende modellen, kleuren en prints onder- en bovenkleding en voel je prachtig in ieder ontwerp. De plussize kleding van Mona Lisa is zowel in de fysieke winkel te passen als in de online shop te bestellen. De kleding zit zeer comfortabel, alsof het is gemaakt voor jou. Bij De Dames van Akkrum vind je jouw nieuwe outfit, plussize kleding met kwaliteit én comfort. De winkel is zeer goed bereikbaar, daarom komen er ook vrouwen door het gehele land. Wij helpen je graag verder, bestel je liever online? Daar hebben we ook vele mogelijkheden.

 

Andere merken dameskleding

Naast de kwaliteitskleding van Mona Lisa, zijn er nog vele andere merken met prachtige kleding voor plussize dames. Denk aan merken als Yoek, Xandres, KJBrand of Frank Walder. De maten gaan van maat 42 tot en met maat 56. Plussize mode in vele verschillende kleuren, pasvormen en prijscategorieën. Kom langs in de winkel of bestel online.