Naar boven

Grote maten jassen en jacks

Iedere vrouw heeft baat bij een fijne jas. Voor vrouwen met een Maatje Meer is het belangrijk dat de jas prachtig aansluit bij het lichaam. Een goede pasvorm is essentieel. Het geeft vrouwen een prettig gevoel en laat hen stralen als zij de deur uit gaan. Bij Maatje Meer hebben wij een unieke en mooie collectie voor grote maten jassen met prachtige merken.

De juiste pasvorm voor winterjas dames grote maat

Staat de winter voor de deur? Dan is het van belang dat een jas je voldoende warmte biedt, maar toch zorgt voor een elegante uitstraling. Dit valt en staat met de pasvorm van de jas. Bij een goede pasvorm zorgt de winterjas in een grote maat voor een perfecte taille en kun je deze met gemak openen en sluiten. Bij Maatje Meer vinden we het belangrijk dat je je comfortabel voelt in een grote maten winterjas. Waarom? Wij geven vrouwen graag het zelfvertrouwen dat ze verdienen!

Assortiment grote maten winterjas

Bij Maatje Meer hebben we ieder seizoen weer een nieuwe, gevarieerde collectie. Zo kun je kiezen uit warme gewatteerde jassen, maar voor mooie klasse hebben we ook lange manteljassen. Deze geven een chique uitstraling aan jouw outfit en zijn vaak erg stijlvol. De grote maten winterjassen hebben we in meerdere kleuren en printjes, waardoor je de jas kunt kiezen die bij jouw stijl past.

Hippe zomerjas dames grote maat

Ook ’s zomers is een goede zomerjas fijn. Een spijkerjas of dunne gewatteerde jas trek je snel over je outfit aan en helpt tegen een fris windje. Ook voor een zomerjas voor dames met grote maat is het belangrijk dat de jas mooi aansluit. Het accentueert je vormen en geeft extra stijl aan jouw outfit. Ook chique blazers vind je bij Maatje Meer in de collectie terug.

Merken in onze collectie

Op zoek naar een jas in een grote maat? Bij Maatje Meer hebben we prachtige merken in onze collectie, zoals Frandsen, Etage, Exxcellent, Yesta, Base Level Curvy en Via Appia Due. We hebben voor iedere vrouw een passende jas die prachtig bij haar vormen aansluit van maat 44 tot maat 54.

Jas grote maat met stijl

Bij Maatje Meer willen we dat iedere vrouw zich goed voelt in haar lichaam. Je mag trots zijn op je lijf en dit uitstralen! Daarom hebben we verschillende grote maten jassen voor dames. Zo kun je fancy naar buiten door weer en wind. Heb je vragen over onze producten of twijfel je over de maat? Neem gerust contact met ons op! Een hippe jas in een grote maat vind je bij Maatje Meer. Wij zorgen ervoor dat je vol zelfvertrouwen de straat op kunt.

Wil je de jas graag in het echt passen of andere grote maten mode passen? Kom dan langs bij onze winkel Dames van Akkrum. Wij staan je graag bij met een gezellig advies, onder het genot van een kopje koffie. Bij ons vind je jouw jas in een grote maat, het hele jaar door.